Aktuális

Ekkora pofátlanságot! Valaki a mosdóba vizelt a vonaton

Mégis hogy lehet valaki ennyire arcpirítóan pofátlan és bunkó? És akkor arról nem is beszéltünk, mennyire undorító, hogy a vonat mosdójába vizelt.

A Pozsony–Dunaszerdahely–Komárom útvonalon közlekedő személyvonaton történt a kirívó és rendkívül undorító eset. Az utasok talán már megszokták az olyan mindennaposnak számító “apróságokat”, mint a zsúfoltság, vagy a rossz fűtés miatti farkasordító hideg. Azon sem kapják föl a fejüket, hogy a wifi nem működik, de ami a szerdán reggel történt, azon nagyon sokan jogosan háborodtak föl.

Az egyik utas a közösségi oldalán osztotta meg a gusztustalan és gyomorforgató látványról szóló beszámolóját. Egyike volt ugyanis azoknak az utasoknak, akik gyanútlanul léptek be a vonat mosdófülkéjébe. Undorító látvány fogadta őket, valaki ugyanis a WC-kagyló helyett a mosdókagylóba vizelt bele. És akkor a bűzről említést sem tettünk.

A szóban forgó mosdó ajtajára kifüggesztettek egy feliratot: “Elnézését kérjük, de ez a mosdó ideiglenesen használaton kívül van”. Azt ugyanakkor nem tudni, a felhívást a vizelős performance előtt vagy után helyezték ki a vonaton található mellékhelyiségbe – írja a Paraméter.sk.

A pozsonyi személyvonaton történt a felháborító eset

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top