Aktuális

Utcára láncolt kutya sokkolja a járókelőket Sarkadon

Embertelen körülmények között, láncra verve tartják a kutyát, ráadásul a családi ház kerítését vagy meg sem építették, vagy tönkrement, de az állat könnyedén kifut az utcára, ahol az arra járókat riogatja. A sokkoló videót a Facebookon osztották meg.

A mínusz tíz fokban, az utcán láncra verve tartják a kutyát Sarkadon. Még csak vizet és élelmet sem raktak ki elé, azt sem tudni, mióta tartják ilyen körülmények között az állatot.

Balogh Lajos gyulai önkormányzati képviselő, tanácsnok készítette és osztotta meg a közösségi oldalon azt a videót, amelyen a megláncolt és megvadult németjuhász látható.

Balogh Lajos a sokkoló videóval a felelős és megfelelő állattartásra akarta felhívni a figyelmet, és arra, hogy a megláncolt kutya ingerültté, agresszívvá vált, és bárkit megtámadhat. A nem létező kerítéshez úgy kötötték ki, hogy az arra sétálókat könnyedén elérheti, megharaphatja.

A videót máris nagyon sokan megosztották a Faceboon, amelynek köszönhetően az állatvédő szervezetek máris jelezték, megteszik az ügyben a szükséges lépéseket, és “megmentik” az állatot – tudta meg a Beol.hu.

Utcára láncolt kutya sokkolja az arra járókat

Sarkadon, a Galamb utcában kötötték láncra a megvadult kutyát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top