Aktuális

Hét év fegyház járt a bestiális bűntettért

Több alkalommal is szexuális aktust létesített kislányával egy debreceni férfi, akit hét év fegyházra ítélt a Debreceni Ítélőtábla másodfokon, helybenhagyva a Miskolci Törvényszék elsőfokú határozatát.

A debreceni apát azért ítélte el a Debreceni Ítélőtábla, mert bizonyítottnak látta, hogy a férfi 2003 és 2004 között több alkalommal szexuálisan közeledett 12. életévét be nem töltött lányához. Eleinte simogatta a gyereket, majd szexuális aktust létesített vele. A kislány eleinte megpróbált elhúzódni apjától, de a vádlott minden esetben visszatartotta. A kislányt az apja megkérte, hogy ne beszéljen a történekről, és ő így is tett.

A legutolsó alkalomkor a kislány közölte apjával, hogy tetszik neki egy fiú, ezért nem akarja megtenni, amit az apja kíván. A vádlott ezt tudomásul vette, és ettől kezdve nem közeledett a lányához. 

A vádlott, aki legkorábban büntetése kétharmad részének letöltése után bocsátható feltételes szabadságra, tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top