Aktuális

Mérséklődött a szél, visszavonták másodfokú riasztást

Mérséklődött a szél az országban, így visszavonta a megyékre kiadott másodfokú riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A viharos szél miatt már csak első fokú figyelmeztetés van érvényben Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében, ahol továbbra is lehetnek 70 kilométer/óránál erősebb széllökések. Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a szél havat is hozhat magával, így ezekben a megyékben hófúvásra is kell számítani. 

Az extrém hideg miatt narancs riasztás van érvényben Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, mivel itt mínusz 20 Celsius-fok alá is csökkenhet a hőmérséklet. A sarkvidéki hideg miatt Budapesten és Pest, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében elsőfokú a figyelmeztetés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top