Aktuális

Fát döntött a viharos szél a sínekre Székesfehérvárnál

Tombol a szél az országban egyre több kárt okozva. Székesfehérváron fát döntött a vasúti sínekre, ezért már a vonatok közlekedését is akadályozza az ítéletidő.

A viharos szél fát döntött a vasúti sínekre Szabadbattyán és Székesfehérvár között. A MÁV tájékoztatása szerint a Budapest–Székesfehérvár–Szabadbattyán vonalon 10-20 perccel növekedhet a délutáni vonatok menetrendje.

A kidőlt fa leszakította az egyik vágány felsővezetékét, és a Siófokról Székesfehérvárra tartó személyvonat áramszedője is letörött. Ezen a vágányon a vonatok jelenleg sem közlekednek. A meghibásodott szerelvényt elvontatják a helyszínről, és a felsővezeték javításán is dolgoznak, ami még így is órákat vehet igénybe.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság arról tájékoztatott, a megsérült személyvonat utasait mentesítő járat viszi el a célállomásra, az utasok átszállását a székesfehérvári hivatásos tűzoltók is segítik.

Fát döntött a viharos szél a vasúti sínekre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top