Aktuális

Lelkész lopta el a gyerekek karácsonyi ajándékait

Sokkal szebb karácsonyuk is lehetett volna a zombori gyerekeknek, ha megkapják azokat az ajándékokat, amiket Németországból küldtek nekik gyerektársaik. A csomagok azért nem jutottak el a címzettekhez, mert a helyi evangélikus lelkész ellopta őket.

Ellopta és eladta a zombori gyerekeknek szánt karácsonyi ajándékokat a helyi evangélikus lelkész. A férfit letartóztatták, és kétnapos vizsgálati fogságba helyezték. Az esetre úgy derült fény, hogy a helyi szeméttelepen megtalálták a szépen becsomagolt dobozokat, csak a karácsonyi ajándékok hiányoztak belőlük. A tettes a dobozokban felejtett számos német nyelven írt üdvözlőlapot, amiken a német gyerekek kívántak boldog karácsonyt szerbiai társaiknak.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A nyomok a helyi evangélikus lelkészhez vezettek, akinél házkutatást tartottak. A parókián aztán előkerült több adománynak szánt csomag is, de a templomban is találtak belőlük, mert a házban már nem fértek el. Az ajándékok nagy részét a lelkész már eladta.

mno.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top