Aktuális

Ez történik ma, Bradley Cooper szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 07:35-kor kel fel a Nap, és 16:01-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 5.

Ezen a napon: 

1849-ben Görgey feladja Pest-Budát. 1964-ben 15 Celsius fokot mértek az Antarktiszon. 1975-ben Bradley Cooper szülinapja.

Ez történik ma, Bradley Cooper szülinapján

A nap mottója:

Komplikáltak az ember érzései a családja iránt. Különösen, ha van egy bátyja. De a szíved mélyén mindig szereted őket, csak néha megfeledkezel erről. Bántod őket, és ők is bántanak téged, és nem csak azért, mert még kicsi vagy.

Reszkessetek betörők című film

 

Névnap:

Január ötödike Edvárd, Simon, Ében, Talamér, Táltos napja.

Január ötödikén született:

Diane Keaton, Bradley Cooper és Marilyn Manson

Időjárás:

Csütörtökön az elszórt hózáporok (esetleg hózivatarok) mellett a Duna-Tisza közén tartósabb havazásból lepel–2 cm friss hó hullhat. Szerda éjszakára átmenetileg mérséklődik a szél. Csütörtök hajnaltól az északnyugatira (majd északira, északkeletire) forduló szél előbb a Dunántúlon, majd estétől a Tiszántúlon is viharossá fokozódik (Dunántúlon 70-85 km/h, Tiszántúlon 60-70 km/h). Az északkeleti határ közelében az erős vagy viharos szél hófúvást is okozhat.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Szívesen képzeled bele magad mások életébe. Szívesen játszol el a gondolattal, hogy mi lenne, ha te nem te lennél, hanem valaki más. Milyen lenne máshová hazamenni? Milyen lenne mással élni?” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top