Aktuális

Megölték a biztonsági őr cicát

A tatai buszvégállomás kedves színfoltja volt Bandi, a mindig ott tanyázó baktercica.

A tatai buszvégállomáson átutazók évek óta ismerték Bandit, az ott lakó macskát. A jószág nagy megbecsülésnek örvendett: sok utas etette, itatta, az állomás dolgozói pedig felelős állattartóként még az ivartalanítását is elintézték. Az az illető viszont már egyáltalán nem nevezhető felelős állattartónak, akinek póráz nélkül sétáltatott kutyája nemrég megölte a tiszteletbeli biztonsági őrmacskát – írja a kemma.hu.

Megölték a biztonsági őr cicát

Van, aki szerint a macska nem csupán a buszvégállomás, hanem egész Tata macskája volt. A facebookos kommentek szerint sok utasnak, helybélinek a szívéhez nőtt. A kommentelők szerint a történtekről nem a kutya, hanem annak gazdája tehet. Komoly felelőtlenség egy iskolázatlan kutyát póráz nélkül sétáltatni, nem beszélve arról, hogy egy ilyen vérszomjas állat adott esetben emberre ugyanolyan veszélyt jelent.

A kemma.hu olvasóját, Németh Melindát is mélyen megrendítette Bandika esete.

“Forrok a dühtől, hogy ilyen felelőtlenség megtörténhet!! Mi lett volna, ha nem egy macska esik áldozatul neki? Ha legalább annak hangot lehetne adni, hogy több ilyen ne történhessen!” – tette hozzá.

Az esetről kamerafelvétel készült, így talán a kutya gazdája is felelhet majd tettéért. Az illető lelkületére jellemző, hogy miután kutyája végzett Bandival, feltette rá a pórázt, és elment a helyszínről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top