Aktuális

Feloldották a Teréz körút lezárását, újraindult a közlekedés

A hatóságok lezárták a Teréz körutat a Nyugati térnél egy elhagyott csomag átvizsgálása miatt, a villamosok sem közlekedtek. A forgalom azóta újra elindult.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata csütörtök délután közölte, hogy a Podmaniczky út és a Váci út közötti szakaszt teljes szélességében lezárták, a csomag átvizsgálását a Készenléti Rendőrség tűzszerészei megkezdték.

Vizsgálják a gyanús csomagot (Fotó: Kallos Bea/MTI)
Vizsgálják a gyanús csomagot (Fotó: Kallos Bea, MTI)

A Budapesti Közlekedés Központ (BKK) arról tájékoztatott, hogy a 4-es és a 6-os villamos sem közlekedik a Jászai Mari tér és az Oktogon között, a pályaudvarhoz a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusszal lehet eljutni, a 9-es busz a Bogdáni út felé nem érinti a Nyugati pályaudvart.

Körülbelül egy órával később feloldották a lezárást. Mint utóbb kiderült, üres bőröndöt találtak – közölte a honlapján a rendőrség csütörtök délután. A közlemény szerint a Készenléti Rendőrség tűzszerészei átvizsgálták a gazdátlan csomagot, és robbanószert vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top