Aktuális

Meghalt Lukács Sándor

Egykori klubtársai meglátogatása közben rosszul lett és meghalt Lukács Sándor válogatott labdarúgó. Hatvanöt éves volt, életét hat orvos sem tudta megmenteni.

Baráti látogatásra készült egykori csapattársaihoz a kórházba Lukács Sándor egykori válogatott labdarúgó, ám barátai betegágyánál összeesett és meghalt. Életét a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni. Lukács a Budapest Honvédban vele együtt focizó, több agyműtéten átesett Törőcsik Andrást és a már mindkét lábát elvesztett Schumann Pétert látogatta meg Budakeszin, amikor a tragédia történt.

“Minden olyan gyorsan történt, hogy felfogni is lehetetlen, szinte három perc sem telt el, hogy belépett az ajtón. Jókedvűen mosolygott, én meg mondtam neki, hogy üljön le az ágyam mellett lévő székre. Helyet foglalt, és mondani akart valamint, de ezt már nem értettem, mert egyszer csak előredőlt, és összeesett”mondta a Blikknek Schumann Péter.

Lukács Sándor életét hat orvos próbálta megmenteni, sikertelenül. Halálának okát eddig még nem hozták nyilvánosságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top