Aktuális

Kukkoló hóemberek ijesztgetik Barack Obamát

A leköszönő amerikai elnök utolsó heteibe már egy kis lazaság is belefér. A Fehér Ház személyzete kedves viccet talált ki Barack Obamának.

Pete Souza elnöki fotós Instagram-oldalán tett közzé pár fotót arról, hogyan viccelték meg az USA 44. elnökét.

Egyik fotója alá Souza azt írta, az elmúlt három hétben négy hóembert állítottak fel a Fehér Ház rózsakertjében. A fotós azzal poénkodott, hogy a hóembereket naponta közelebb kellene vinni az ovális irodához, hogy megnézzék, bárkinek feltűnik-e a “mozgolódás”.

Waiting for some snow.

A photo posted by Pete Souza (@petesouza) on

A hóemberek nem valódi, hóból készült alkotások, ránézésre inkább műanyagból lehetnek, viszont egy ember nem tudta volna megmozdítani egyiket sem, mert túl nehéznek bizonyultak.

Azonban 4 nappal ezelőtt a Fehér Ház személyzetéből páran – kilétüket Souza nem volt hajlandó felfedni – elmozdították a hóembereket, amelyeket úgy állítottak fel, hogy mindegyik az ovális iroda egy-egy ablakán lessen be az amerikai elnökre.

Barack Obama már korábban is bizonyította, hogy nem idegen tőle egy kis viccelődés, ezért most is szívesen pózolt néhány jópofa fotó kedvéért. Souza beszámolója szerint az amerikai elnöknek nagyon tetszett a kedves trollkodás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top