Aktuális

76 kokainkapszulával a gyomrában érkezett Budapestre

Egy 26 éves venezuelai nő Zürichen keresztül Sao Paulóból érkezett Budapestre. A NAV pénzügyőrei a Liszt Ferenc repülőtéren tartóztatták le. Kiderült, hogy kokainnal a gyomrában repült Magyarországra.

Közel 13 millió forint értékű kokainnal a gyomrában próbált Magyarországra bejutni egy venezuelai nő, akit a NAV pénzügyőrei feltartóztattak a Liszt Ferenc repülőtéren.

A 26 éves fiatal nő a budapesti repülőtérre Zürichen keresztül Sao Paulóból érkezett. A zöldfolyosón jelentkezett belépésre, vagyis semmilyen vámköteles árut nem jelentett be. Átvizsgálása közben ugyanakkor feltűnően izzadt és remegett. Viselkedése alapján a pénzügyőrök azonnal gyanították, hogy kábítószernyelővel van dolguk. A NAV munkatársai CT-vizsgálatra vitték a fiatal nőt, amelyet követően kiderült, gyomra 76 kapszulában 673 gramm kokaint rejtett.

A 26 éves nő ellen kábítószer csempészése és birtoklása bűntettének elkövetése miatt feljelentést tettek. Ügyét a rendőrség vizsgálja.

Zürichen át Sao Paulóból érkezett Budapestre a 26 éves nő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top