Aktuális

Keresi a rendőrség az éjféli taxitolvajt

Egy férfi elvitt egy budapesti taxit, majd összetörte, és a rakparton hagyta. Telt szája van, segíthetsz a rendőrségnek megtalálni.

Egy őrizetlenül hagyott taxit vitt magával az – egyelőre – ismeretlen elkövető szombat éjfél után nem sokkal. Útközben ledarált egy parkoló autót, majd a Pesti alsó rakparton magára hagyta az összetört taxit, és elmenekült.

Keresi a rendőrség az éjféli taxitolvajt

A jármű önkényes elvétele miatt keresett férfi körülbelül 28-30 éves, 180 centiméter magas, erős testalkatú. Haja rövid, arca hosszúkás, szeme barna színű, szája telt. Az bűncselekmény elkövetésekor kék, hosszú ujjú, kockás inget, fekete kabátot, farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-455-4800/140-es melléket, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöldszámán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top