Aktuális

Vádemelés a 83 éves néni erőszakolója ellen

Lezárta a nyomozást annak férfinak az ügyében a Miskolci Rendőrkapitányság, aki még 2016 februárjában megerőszakolta, majd kitette és magára hagyta egy négysávos főút mellett 83 éves áldozatát.

L. Miklós ellen szexuális erőszak bűntett, személyi szabadság megsértésének bűntette és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott idáig a Miskolci Rendőrkapitányág egy 2016 februárjában elkövetett bestiális bűncselekmény miatt. 

A gyanú szerint az 56 éves Miklós február 23-án hajnali 3 óra körül Miskolcon, a Csabai kapuban bántalmazott, majd szexuális erőszakot követett el egy 83 éves nőn. A férfi a magatehetetlen idős asszonyt a házból kivitte, majd az ingatlan előtti négysávos főúton magára hagyta. Miklóst később elfogták és előzetes letartóztatásba helyezték. 

Az ügyében indult nyomozást a rendőrség a napokban lezárta és a keletkezett iratokat a vádemelési javaslattal együtt átküldték az ügyészségnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top