nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
47 emberrel zuhant le egy repülőgép

47 emberrel zuhant le egy repülőgép

A Pakistan International Airlines gépe Csitralból Iszlámábádba tartott, amikor hirtelen elvesztették vele a kapcsolatot.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Pakistan International Airlines egyik belföldi repülőgép járata legalább 40 emberrel a fedélzetén zuhant le, Pakisztán északi részén. A hírt Csitrál tartomány rendőrsége közölte.

47 emberrel zuhant le egy repülőgép

 A repülőgép az ország északi részén fekvő Csitrál városából szállt fel, a főváros, Iszlámábád irányába – tudatta a légitársaság szóvivője, aki egyelőre nem erősítette meg a rendőrségi közleményt. Az AFP hírügynökséggel csak annyit közölt, hogy a repülő eltűnt a radarképernyőről.

A Geo News és a Dawn News televízió csatornák értesülései szerint a repülőgépen 47 ember tartózkodott.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon