Aktuális

Sose szállj be a liftbe, ha szatír elől menekülsz!

Debrecenben már egy nemi szerv is előkerült, végül a rendőrök azonosították a szatírt.

Vasárnap hajnali fél négykor Debrecenben, a Füredi úton lévő társasház bejáratánál toppant egy nő elé egy szatír, aki – ahogy a rendőrség közlemény megjegyzi – szeméremsértő módon mutogatta a nemi szervét.

A nő beszaladt a házba és beszállt a liftbe, a szatír pedig igyekezett utána. Ki tudja, mi történt volna, ha a támadó bejut a liftbe, de végül nem tudta kinyitni a felvonó ajtaját.

 

A sértett azonnal hívta a rendőrséget, akik körbevették a társasházat, és a kapott személyleírás alapján a ház egyik folyosóján megtalálták és azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai S. Gyulát elfogták, és a debreceni rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 38 éves helyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki. és vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top