nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Végzett magával a balástyai rém néven ismert sorozatgyilkos

Végzett magával a balástyai rém néven ismert sorozatgyilkos

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának mai napon kiadott közleménye szerint két, emberölésért életfogytiglani börtönbüntetését töltő elítélt is öngyilkos lett a Szegedi Fegyház és Börtönben. A Délmagyarország értesülései szerint egyikük a balástyai rém néven ismert sorozatgyilkos volt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A napilap úgy tudja, a holttesteket hétfő reggel fedezték fel a szegedi Csillag börtönben. A rendőrség és az ügyészség közös helyszíni vizsgálata kizárta az idegenkezűség lehetőségét. A BvOP belső vizsgálatot indított az eset körülményeinek tisztázására.

A Délmagyarország úgy tudja, az egyik elítélt az a Szabó Zoltán, aki 1998 és 2001 között négy nőt gyilkolt meg Balástya környékén. A holttesteket meztelenül vagy hiányos ruházatban földelte el. Az akkori vizsgálatok azonban nem igazolták, hogy szexuális indíttatású gyilkosságok történtek volna.

A balástyai rém néven is emlegetett férfi cellatársa a lap értesülései szerint felesége meggyilkolása miatt kapott életfogytig tartó börtönt.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon