Aktuális

Durva vonatbaleset volt Nyúlon

Kamion és tehervonat ütközött egy biztosítóberendezések nélküli vasúti átjáróban Győr közelében. A masinisztát a tűzoltók vágták ki a mozdonyból, állapota életveszélyes.

Egy gázolajat szállító tehervonat és egy gabonát szállító kamion szenvedett balesetet egy biztosítóberendezések nélküli vasúti átjáróban, Nyúlon. A szerencsétlenségben a vonat vezetőjét újra kellett éleszteni a baleset után. A Kisalföld információi szerint a nyúli Coop utcájában történt baleset előtt a vonat vezetője dudált, amikor észlelte a teherautót az átjáróban, de megállni már nem tudott. A vonat a pótkocsit találta el, a teherautó sofőrje sértetlenül szállt ki a fülkéből.

A vonaton ketten voltak, egyikük könnyebben sérült, ám a masinisztát a tűzoltóknak kellett kivágni az összeroncsolódott mozdonyból. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni, majd a mentők kórházba szállították.

 MTI Fotó: Krizsán Csaba
MTI Fotó: Krizsán Csaba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top