Aktuális

Milliókat talált a házban az új lakó – megtarthatja

Házat örökölt egy francia férfi Normandiában, ami önmagában is remek dolog. Viszont ebben a házban korábbi tulajdonosa száz kilogramm aranyat rejtett el. Az örökös lassacskán mindet megtalálta.

Igazi kis kincses kuckót örökölt egy francia férfi Normandiában, ahol először egy bádogdobozban talált aranyat az örökös, majd további rejtekhelyeken. Összesen 100 kilogramm aranyat kutatott ki a házból, ami mai értéken 3,5 millió eurót, több mint egymilliárd forintot ér. 

A híradások szerint ötezer darab aranyérme, két darab 12 kilogrammos és és 37 darab 1 kilós aranyrúd volt a házban, különböző helyekre elrejtve. Arany volt a whiskysüveg dobozában, a bútorokban, az ágynemű alatt, de még a fürdőszobában is. Az első aranytárgyat egy fotel alá felcsavarozott bádogdobozban találta meg az örökös.

Az arany teljesen legális forrásból származik, mivel minden igazoló dokumentum is előkerült, ami szerint az 1950–60-as években vásárolták az temérdek aranyat a ház korábbi lakói. A hatalmas kincsnek legalább annyira örül a francia adóhivatal is, ugyanis Franciaországban 45%-os az örökösödési adó.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top