Aktuális

Ez történik ma, Scarlett Johansson szülinapján

Budapesten kedd reggel 07:03-kor kel fel a Nap, és 15:56-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XI. 22.

1830-ban Belgium független lesz. 1956-ban Melbourne-ben megkezdődik az olimpia. 1984-ben megszületett Scarlett Johansson. 2005-ben az ötven évig kettévágott Nagyszelmenc és Kisszelmenc között határátkelő nyílik november 22-én.

Ez történik ma, Scarlett Johansson szülinapján

A nap mottója: 

A humor a legfontosabb. Ha valakinek nincs, vagy nem érti, az szegény ember. Mert humor kell a tragédiában, a kétségbeesésben, a szürke hétköznapokban és a gyereknevelésben is.

Leitner Olga

Névnap:

November huszonkettedike Cecília, Filemon, Zéta napja.

November huszonkettedikén született:

Terry Gilliam, Jamie-Lee Curtis, Mads Mikkelsen, Boris Becker és Scarlett Johansson amerikai színésznő.

 Időjárás:

Kedd reggel többfelé lehet köd, ami a délelőttre mindenhol feloszlik, így sok napsütés mellett kevés felhőre számíthatunk. Északnyugaton és a Délnyugat-Alföldön szeles marad az idő. Hajnalban -1, +8, napközben 10-17 fok valószínű

Napi horoszkóp:

A Tűz jegyűeknek ezt mondja keddi horoszkópjuk: “a lassú építkezés napja lesz a mai nap. Ma ne akarj túl sok eredményt elérni túl rövid idő alatt. Ne akarj mindent teljesíteni egyik pillanatról a másikra.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top