Aktuális

Cseh László marad a panaszbizottsági elnök

Egyre érdekesebb fordulatot vesz a Gyárfás Tamás lemondását követelő úszók és az Magyar Úszó Szövetség közt feszülő ügy. Legújabb fejlemény az, hogy Cseh László nem csatlakozik a "renitens" úszókhoz, és nem mond le a panaszbizottsági posztjáról.

A múlt héten kirobbant újabb úszóbotrány elcsitítására a Magyar Úszó Szövetség létrehozott egy panaszbizottságot, amelynek az úszók elmondhatnák véleményüket és gondjukat a vezetésről. Ennek a bizottságnak az elnöki tisztségét kapta meg Cseh László, aki ma úgy értesült, hogy le fog mondani erről a pozícióról. Ezzel kapcsolatban Facebook-oldalán tett közzé egy nyilatkozatot:

Az ügy előzménye, hogy a magyar úszók, köztük Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Gyurta Dániel, és a Verrasztó testvérek is egyre hangosabban követelik Gyárfás Tamás távozását az MÚSZ-ból, és egy az úszók egészét maga mögött tudó, megbízható vezetőséget követel.

Olvass még a legújabb úszóbotrányról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top