Aktuális

Születésnapján lopták el a koribajnok összes cuccát

Döbbenet, hogy ilyen megtörténhet. Születésnapját ünnepelte legkiválóbb fiatal magyar gyorskorcsolyázónk vasárnap, közben feltörték az autót, és ellopták belőle a fiú összes felszerelését.

A Facebookon osztotta meg az igencsak szomorú hírt a fiatal magyar rövidpályás gyorskorcsolyázó, Shaolin Liu Sándor. A Szocsiban rendezett téli olimpiát is megjárt, sőt idén világbajnok sportoló vasárnap barátaival ünnepelte 21. születésnapját. Közben pedig feltörték az autóját, és ellopták belőle vadonatúj és persze nélkülözhetetlen sportfelszerelését.

Ahogyan posztjában írja: “Legjobb szülinap, egyből elmentünk étterembe vacsorázni… vacsora után elindultunk haza és mikor kinyitottam a kocsi csomagtartóját, eltűntek a bőröndjeim… nagyot néztem, mert benne volt mindenem… az új korcsolya cipőm. Igazából az összes korcsolya-felszerelésem, a laptopom… Kihívtuk a rendőröket, azt mondták, megtesznek mindent .. de nem olyan fejet vágtak, mint akik akarnak ezzel foglalkozni… úgyhogy eddig tökéletes a napom… ha valaki lát a neten egy korcsolyacipőt, kérem jelentkezzen, mert jó lenne miben korizni… köszönöm! És köszönöm azoknak akik gondoltak ma rám!”

Hát, ennyi az üzenet. És vegyes érzések kerülgetnek, hiszen egyrészt a születésnap vidám és annyira jó dolog, aztán meg szembesülsz a másik véglettel, hogy a munkádhoz létszükséges sportelszerelést valaki pofátlanul ellopja tőled.

Bízunk benne, legalább ezzel a cikkel segíthetünk Shaolin Liu Sándornak, hogy megtalálhassa a nélkülözhetetlen korikat.

UPDATE

Időközben a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség hivatalosan is nyilatkozott az ügyben. Jutalmat ajánlanak a becsületes megtalálónak, aki visszaszolgáltatja Sanyi korcsolyáját.

Ellopták Shaolin Liu Sándor korcsolyáját
Ellopták Shaolin Liu Sándor korcsolyáját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top