Aktuális

Megnyílt a világ legnagyobb legóüzlete Londonban

Megnyílt a világ 131., egyben legnagyobb legóüzlete Londonban, ami ezentúl a márka kiemelt üzleteként fog működni.

A legó tényleg sosem megy ki a divatból, nem is csoda – a kis kockákból egyszerűen tényleg bármit fel lehet építeni, miközben a kevésbé kreatív gyerekek (és felnőttek) is élvezhetik az alkotás örömét a gondosan megtervezett, útmutatók alapján összerakható szerkezetekkel.

Megnyílt a világ legnagyobb LEGO üzlete Londonban 

Szóval egy óriási legóüzlet sokak számára az év híre, s most elsősorban azok örülhetnek, akik Londonban élnek, vagy gyakran járnak oda, ugyanis ott, a Leicester Square közepén nyílt meg a világ legnagyobb legóáruháza, a 131. a sorban.

Megnyílt a világ legnagyobb LEGO üzlete Londonban 

Az erősen brit hatást éreztető üzlet nem csak szimpla bolt, valóságos legómúzeumként működik, ugyanis van egy rakás hatalmas szobor és mozaik is, ami mind az apró műanyag kockákból épült fel. 

Emellett vannak szuper újítások is: például saját portrénkat beszkennelhetjük, és kaphatunk hozzá “legó térképet”, amiből csinálhatunk magunkról is óriási mozaikot, de azt is megtudhatjuk, melyik legófigurára hasonlítunk a legjobban.

Úgyhogy legómániások, figyelem! Karácsony előtt talán még nem késő felírni egy londoni utat a kívánságlistára!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top