Aktuális

Kapás Boglárka is nyilatkozott a Hosszú–Gyárfás-ügyben

Újabb neves magyar úszó, Kapás Boglárka foglalt állást a Hosszú Katinka tegnap megírt nyílt levele miatti ügyben.

Nemcsak Gyurta Dániel, hanem Kapás Boglárka is megszólalt a Hosszú–Gyárfás-ügyben. Boglárka Gyurtával és Hosszú Katinkával ért egyet, és bízik abban, hogy a szövetség meg tudja majd hozni azokat a döntéseket, amelyek szilárd alapot teremtenek a nyugodt felkészüléshez. Kapás Boglárka a Nemzeti Sporthoz juttatta el közleményét. 

 “Gyurta Dániel olimpiai bajnok csapattársamhoz szeretnék csatlakozni. Sajnálatos módon valóban nincs rend a magyar úszósportban, és erről ideje nyíltan beszélnünk. Miért is gondolom ezt? Optimális esetben nekünk, versenyzőknek arra kellene koncentrálnunk, hogy teljes erővel a világversenyekre készüljünk, és csúcsformában álljunk a rajtkőre. Az elmúlt közel egy évben azonban ezen a téren valóban nem volt könnyű dolgunk. Vagy hangos belháborúk zajlottak, vagy éppen hidegháborús közegben kellett élnünk a mindennapjainkat. Bízom benne, hogy mihamarabb csak az úszásra tudunk majd koncentrálni azért, hogy országunk úszósportjának hírnevét tovább öregbítsük. Danival együtt én is bízom abban, hogy a sportvezetésben megszületnek azok a döntések, melyek minél előbb szilárd alapokat teremtenek a nyugodt felkészülésünkhöz. Mindez elsősorban Magyarország és a magyar úszósport érdeke” – nyilatkozta Kapás Boglárka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top