Aktuális

Milliókat hajtana be a NAV Berki Krisztiántól is

Ismét közzétette a NAV a 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező magánszemélyek listáját. Vannak meglepő nevek.

Ismét közzétette közzé a Nemzeti Adó és Vámhivatal a 180 napnál régebb óta, 10 millió forintnál nagyobb adótartozást felhalmozó magánszemélyek és egyéni vállalkozók neveit tartalmazó listát. A listán több mint 2600 név szerepel lakcímmel együtt, de az adótartozás mértékét nem ismerhetjük meg. A listát átfutva több ismert ember neve is feltűnhet, akikből most a teljesség igénye nélkül válogatunk.

Szerepel a listán Hertelendy Klára, vagy ahogy az ország ismerte: Baby Klári, az egykori Baby Sisters formáció tagja. Hosszú ideje szerepel már a listán, több cége felszámolás, illetve végelszámolás alatt áll. A tévében többet látott Berki Krisztián neve továbbra is olvasható a listán. Már az év első adóslistáján is szerepelt, akkor büszke volt arra, hogy tőle legalább 10 millió forintot akar behajtani a NAV.

Összefuthatunk a listán Kocsor Zsolttal, alias Kozsóval, aki agyműtétjéről és felépüléséről szóló hírek után egy áramlopási történettel tért vissza a köztudatba, most már a NAV is szeretne tőle legalább 10 millió forintot. Felbukkan többek között a börtönt megjárt Zuschlag János neve is, de feltűnik Portik Tamásé, a plasztikai sebész Seffer Istváné, a szülész-nőgyógyász Vereczkey Attiláé is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top