Aktuális

Utcán fogott tolvajt a magyar bokszoló

Profi bokszoló csípett fülön kis utcai üldözés után egy telefontolvajt, aki egy 10 éves kisfiútól vette el a telefonját a VI. kerületben. Harcsa Norbert pont a kerületi rendőrkapitányság előtt érte be a bűnözőt, aki hamar a rácsok mögött találta magát.

Harcsa Norbert profi bokszoló, pénteken épp mérlegelésre tartott, amikor egy síró kisfiút látott az utcán a VI. kerületben. Odalépett hozzá, megkérdezte, miért sír. A kisfiú elmondta, hogy egy bácsi épp az előbb lopta el tőle a telefonját, majd az utca túloldalán futó alakra mutatott. Harcsa nem tétovázott és utánaeredt. Saját bevallása szerint – szégyenszemre – alig bírta utolérni, de pont a legjobb helyen sikerült. A pár száz méteres üldözés a VI. kerületi rendőrkapitányság előtt ért véget, ahol a rendőrök egyből elfogták a telefontolvajt.

Az eset olyan gyorsan történt, hogy a kisfiú édesanyja később a Facebookon igyekezett megtalálni a bokszoló Supermant, aki visszaszerezte kisfia telefonját. Végül elérték egymást, a bokszoló még két jeggyel is meglepte a kisfiút és családját a hétvégi mérkőzésére, aminek mérlegelésére igyekezett éppen a tolvajkergetés előtt.

m4sport.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top