Aktuális

Gázszag miatt ürítették ki a Savaria Egyetem épületét

Tűzoltók lepték el csütörtökön délelőtt a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának egyik épületét, mert az előadótermekben szúrós szagot éreztek a diákok, ami gázszivárgásra utalt.

Szúrós szagot éreztek a levegőben, ezért a tűzoltók kiürítették a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának “D” épületét Szombathelyen a Berzsenyi téren csütörtökön délelőtt.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság úgy tudja, veszélyes gázkoncentrációt egyelőre nem mutattak ki a műszerek, de a szúrós, gázszivárgásra utaló szagot a helyszínre érkező tűzoltók is érezték

Az épületben százhatvan ember tartózkodott, köztük diákok, oktatók, amikor a gázszag megjelent. Egyikük rosszullétre panaszkodott, őt a mentők ápolják.

Az egyik tűzoltóraj és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mobil laborja jelenleg is a kiürített egyetemi épületben tartózkodik, ahol méréseket végeznek. Úgy tudni, egyelőre nem találták meg a gázszag forrását.

Gázszivárgás miatt ürítették ki a Savaria Egyetemi Központ épületét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top