Aktuális

Eltűnt egy magyar fiatal Hollandiában

Utoljára a hollandiai Groningen vasútállomásán látták Suhaj Ákos Tamást, aki november harmadika óta nem adott életjelet magáról. A 22 éves miskolci fiatal munkát keresni ment Hollandiába.

November harmadika óta nem tudni semmit a 22 éves miskolci Suhaj Ákos Tamásról, aki Hollandiába utazott munkát keresni, de pár napja nem jelentkezik. Legutóbb a groningeni vasútállomáson látták, de nyelveket nem beszél, telefon és pénz nincs nála. Az Eltűnt emberekért Facebook-csoport oldalára feltöltött adatlap szerint Suhaj Ákos Tamás 180 centi magas, rövidre nyírt barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor világos farmert, szürke kötött pulcsit, kék kockás mintás dzsekit viselt egy fekete sapkával, amin piros Adidas felirat olvasható.

Suhaj Ákos Tamás különös ismertetőjegye lehet a bal fülében hordott fülbevaló és számos tetoválása is, mellkasára például a Family szó van varrva.

Aki ismeri Suhaj Ákos Tamás tartózkodási helyét, vagy ismeri eltűnése körülményeit, az hívja Ákos édesanyját a 06 30 449 5347 számon. A rendőrségi bejelentés folyamatban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top