Aktuális

Szavazzatok, melyik legyen az új NLCafé bögre!

Felkértük kedvenc grafikusainkat, hogy tervezzék meg az NLCafé új bögréjét, a döntést azonban már szeretnénk rátok bízni: szavazzatok, melyik rajz kerüljön az új bögrére!

Ismerjétek meg azt az öt grafikust, akiknek munkáival az NLCafé oldalán már találkozhattatok, majd segítsetek dönteni, melyik illusztráció kerüljön az új bögrére! (A szavazást november 13-án zárjuk le, eredményt pedig november 14-én hirdetünk.)

Baranyai Júlia

“2000-ben végeztem az Iparművészeti Egyetemen. Cégemet, az Avalanche Kreatív Ügynökséget még 1998-ban alapítottam. A különböző reklámos, grafikai és csomagolástervezési projekt után 2008 körül kezdtem el infografikák tervezésével is foglalkozni, és ezzel számos nemzetközi ügyfelet is szereztem. Legtöbb infografikai megbízásom ma is az államokból érkezik, ahol nagy népszerűségnek örvend ez a műfaj. Szeretném, ha hazánkban is jobban megismernék az infografikák humoros és szórakoztató oldalát, erre jó példa ez a bögre, ami persze nagyon hasznos is egyben.”

Szavazz, melyik legyen az új NLCafé bögre!

Rátkai Kornél

“Illusztrációs újrakezdő vagyok. Sok-sok éven dolgoztam webdesignerként, majdnem elfeledve a szabadkézi rajzolást, de szerencsére egy évvel ezelőtt visszatértem a ceruzához, a papírhoz és azóta gyakorlatilag rajzolásfüggő lettem. Ennek eredményét Instagram oldalamon láthatjátok.”

Szavazzatok, melyik legyen az új NLCafé bögre!

Szabó Éva – Evu

“Már gyerekkorom óta a szabadkézi rajzolás volt a kedvenc időtöltésem, így azóta is rajzolok: papíron vagy képernyőn. Tizennégy éve tértem át a rajztanári pályáról a grafikusi pályára, és remélem sokáig sikerül még örömöt szerezni másoknak a rajzaimmal.” – Itt nézd meg a munkáimat!

Szavazz, melyik legyen az új NLCafé bögre!

László Judit 

“Művészeti főiskolát végeztem Kaposváron, így adott volt, hogy az életemet is megpróbálom az alkotás köré építeni. Felkerültem Pestre, és először kerülőutakon, de végül mindig a grafika mellett kötöttem ki. Most úgy hozta a sors, hogy lehetőségem van csak ezzel a területtel foglalkozni. A SKiCC-et, egy nagyon kedves barátnőm unszolására kezdtem el. Alkalmanként ajándékba rajzoltam a szűk baráti körnek saját illusztrációkat, de ennyiben ki is merült az alkotás. Végül egy elég nagy változás állt be az életemben, és úgy döntöttem, hogy akkor most belevágok, elindítom a SKiCC-et, ami kicsit másképp mutat meg, nem tökéletes, élethű vonalakkal ábrázol. Akik szeretik a színeket, a viccet, a tökéletlenséget és persze az illusztráció meseszerű stílusát, azok igen jól tudnak szórakozni az elkészült alkotásokon.”

Szavazz, melyik legyen az új NLCafé bögre!

Popa Raluca – netDesign Kft.

“Mi arra törekszünk, hogy minden egyes munkánk alkotássá váljon. Hiszünk abban, hogy alkotásaink értékeket teremtenek. Küldetésünk nem más, mint az érzés és életérzés közvetítése az alkotásaink által. A weboldalak, a kreatív és PR anyagok mind-mind ARCok és ARCulatok a külvilág felé. Számunkra a design művészet.” – Munkáinkat itt láthatod!

Szavazzatok, melyik legyen az új NLCafé bögre!
Szavazz, melyik legyen az új NLCafé bögre!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.