Aktuális

Nyomtalanul tűnt el a látássérült férfi

Nem tudni, hová mehetett a látássérült hajdúböszörményi férfi. Nyomtalanul eltűnt, a rendőrség sem találja, ezért felkutatásához a lakosság segítségét kérik.

A hajdúböszörményben élő Nagy János november 7-én reggel 8 órakor kilépett lakása ajtaján, gyalog indult el, és azóta nem tudni, merre lehet, életjelet nem adott magáról. A 31 éves látássérült férfit a rendőrség is keresi, de a nyomozás eddig eredménytelenül zajlott.

Nagy János 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja barna, kissé kopaszodó, szeme szintén barna színű, enyhén kancsal. Bal karját színes sárkány tetoválás díszíti. A látássérült férfi eltűnésekor terepszínű bakancsot, sötétkék farmernadrágot, szürke pulóvert, vajszínű vagy kék kabátot viselt. Magával vitte piros utazótáskáját is.

A rendőrség kéri, ha felismeritek a fotón látható Nagy Jánost, vagy eltűnésével kapcsolatosan bármilyen információval rendelkeztek, láttátok őt, tudjátok, hol lehet, jelezzétek személyesen a Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Hajdúböszörmény, Kossuth Lajos utca 2. szám), vagy nonstop hívhatjátok a 06-52/457-040-es telefonszámot, az ingyenes 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számot, és a 107-es, 112-es központi segélyhívószámokat.

A látássértült Nagy Jánost keresi a rendőrség
A látássértült Nagy Jánost keresi a rendőrség

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top