Aktuális

Koncz Zsuzsa nem tud leállni

Elkészült Koncz Zsuzsa 40. stúdióalbuma, a Vadvilág címet kapta. Az új albumot jövő márciusban, a Papp László Budapest Sportarénában mutatja be az énekesnő.

Alig három évvel legutóbbi stúdiólemeze után új albummal jelentkezik a több mint ötven éve pályán levő Koncz Zsuzsa. Legújabb, sorban a negyvenedik stúdiólemeze a Vadvilág címet kapta, amin szintén közreműködik Bródy János, Závodi Gábor és Maróthy Zoltán, de a szerzők között ott találjuk  Tolcsvay László és Müller Péter Sziámi nevét is.

“Annyi minden történt előző lemezem, a 2013-ban megjelent Tündérország óta, olyan sok mindenről kellett szólni, hogy állandó szerzőimmel és zenészeimmel belevágtunk a munkába. A Vadvilág egyik kulcsdala Ady Endre Történelmi lecke fiúknak című verséből készült Bródy János megzenésítésében, a másik a billentyűs Závodi Gábor által komponált Sírva vigad a magyar, ami nemzeti önismereti tétel”   mondta Koncz Zsuzsa a megjelenő albumról a koncertet bejelentő sajtótájékoztatón.

Az új albumot eddig meg nem nevezett vendégelőadókkal együtt 2017. március 11-én mutatja be a Papp László Budapest Sportarénában az idén hetvenéves Koncz Zsuzsa

Olvass még Koncz Zsuzsáról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top