nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Adótitkokkal üzletelt a korrupt NAV-os

Adótitkokkal üzletelt a korrupt NAV-os

Újabb korrupt NAV-ost sikerült elkapnia az ügyészségnek, aki osztályvezetői pozícióját kihasználva adótitkokat adott ki két cégről, és cserébe több mint félmillió forintot kapott.
NLCafé
f Ajánlom

A Nemzeti Adó és Vámhivatal egyik megyei adóigazgatóságon dolgozott osztályvezetőként az a férfi, aki a Központi Nyomozó Főügyészség kapcsolt le még október végén. Alapos gyanú szerint a férfi több mint félmillió forintért vállalta, hogy adótitkokat szolgáltat ki két adóvégrehajtás alatt álló cégről. A vádlott a végrehajtási osztály vezetőjeként el tudta intézni, hogy a cégek adótartozását eredménytelen eljárás miatt töröljék. 

A főügyészség munkatársai a pénzátvétel után elfogták az osztályvezetőt, akit őrizetbe vettek, és gyanúsítottként ki is hallgatták, akárcsak két társát. A bűncselekmény elkövetését mindhárman bevallották, és szabadlábon védekezhetnek. 

Legutóbb két haspók adóellenőr ellen indult eljárás, akik szalonnáért és kolbászért cserébe előre szóltak kedvenc hentesüknek, hogy mikor várható adóellenőrzés.

Olvass még a NAV-ról az NLCafén:

 

Megosztás Facebookon