Aktuális

Ceglédi csecsemőgyilkosság: Elképesztő részletek derültek ki

Egyre több részlet derül ki a három nappal ezelőtti ceglédi csecsemőgyilkosságról, amiben egy többgyermekes anya megölte egyéves gyermekét.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a rendőrség őrizetbe vett egy ceglédi nőt, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta egyéves gyermekét, hogy az belehalt az elszenvedett sérülésekbe. A Velvet információi szerint háromszor-négyszer olyan erővel rázta meg földön fekvő gyermekét a 31 éves ceglédi anya, hogy az egyéves kisgyerek feje többször a padlóhoz csapódott. Mikor észlelte, hogy a gyermek már nem él, maga próbálkozott meg az újraélesztésével, sikertelenül.

A kiérkező mentők is csak a kisgyermek halálát tudták megállapítani.  A rendőrök őrizetbe vették az anyát, aki a kihallgatása alatt mindent bevallott. A nyomozóknak azt mondta, hogy idegességében bántalmazta a gyermekét

A nő ügyvédje soron kívüli mentális vizsgálat mellett azt is kideríttetné az orvos szakértőkkel, hogy védencénél fennállt-e bármilyen beszűkült tudatállapot a bűncselekmény elkövetésekor.

B. Mónikát jelenleg gyilkossággal gyanúsítja a rendőrség és kezdeményezik előzetes letartóztatását. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top