Aktuális

Agyonütötte a kutyakozmetikus a kiskutyát

A megdöbbentő eset Tatabányán történt. Állítólag a kutyakozmetikus durván bánt az alig két kilót nyomó kiskutyával. Úgy fejbe vágta egy fésűvel, hogy az állat belepusztult a sérülésbe.

A Facebookon terjed a felháborító eset híre. Többen úgy gondolják, Mexi véletlen baleset folytán pusztult el, a “kutyafodrász” rossz helyen találhatta el a kiskutyát. Akik így nyilatkoztak, évek óta ehhez a kutyakozmetikus hordják kutyájukat, szerintük V. T. mindig figyelmes és kedvesen bánik az állatokkal. Az agresszió legkisebb jelét sem tapasztalták soha a férfin, aki húszéves tapasztalattal rendelkezik a szakmában. De még ők is súlyosan elítélik ezt a nagyon különös esetet.

És megint másoknak pedig homlokegyenest eltér a véleményük a pártolókkal szemben. A kutyakozmetikai üzletről, ami egyébként varrógépszervizként (?) is működik, sok jót nem tudnak mondani. A társasházban élő szomszédok és a környék lakói szerint egy ideje sokan félve hordták ide az állatokat. Volt, aki azt állította, kutyája át sem merte lépni az üzlet küszöbét, míg más kozmetikába szívesen betette a lábát.

A kemma.hu a szomszédoktól úgy értesült, az agyonütött kiskutya már beteg volt. A kutyakozmetikus mindig egyedül dolgozott, nem engedte, hogy a gazdák munka közben “zavarják”. Időpontot adott, hogy mikor lehet menni a kutyusokért. Nemcsak a gazdik, a szakmában tevékenykedő többi kutyakozmetikus is aggódik. Attól tartanak, az esetet követően súlyosan megbélyegzik őket, és meginog irántuk a bizalom.

Egy biztos, a tatabányai rendőr-kapitányság állatkínzás vétsége miatt indított eljárást a férfi ellen. A hatéves yorkshire terrier boncolási végeredménye és a hivatalos papírok tisztázzák majd, mi is történhetett valójában a kiskutyával.

Véletlen baleset történt? (fotónk illusztráció)
Véletlen baleset történt? (Fotónk illusztráció)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top