Aktuális

Őrizetben a bicskei gyermekotthon igazgatója – videó

Szexuális visszaéléssel és kiskorúak veszélyeztetésével vádolja a rendőrség a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját. A férfi éveken át bántalmazhatta a gyerekeket a gyanú szerint.

Őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki a Komárom-Esztergom megyei rendőrök azt az 56 éves bicskei férfit, aki korábban a helyi gyermekotthon igazgatója volt, és a gyanú szerint szexuális abúzusnak tette ki a gyámsága alatt álló gyerekeket.

A rendőrség honlapján megjelent hír szerint a gyanúsított 2007 és 2011 között rendszeresen szexuális abúzusnak tette ki a gyámsága alatt álló, “a fenti időben a 18. életévét be nem töltött, a bicskei gyermekotthonban elhelyezett kiskorúakat, és ezen cselekményével erkölcsi, érzelmi fejlődésüket veszélyeztette. Továbbá 2008 és 2016 között szintén a gondozása, felügyelete alatt álló, a cselekmény időpontjában a 14. életévét be nem töltött fiatalokkal, hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végzett, illetve arra törekedett rábírni”.

Őrizetben a bicskei gyermekotthon igazgatója – videó

Amint arról az NLCafén is beszámoltunk, a gyerekek által csak “János bácsiként” aposztrofált férfit azután jelentették fel az otthon egykori lakói, hogy egyik társuk öngyilkos lett a zaklatások után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top