Aktuális

Ezt gondolja fiáról a Teréz körúti robbantó apja

A Teréz körúti robbantással vádolt férfi apja nem hiszi, hogy fia követte volna el a merényletet. Közben a karmacsiaknak lassan összeáll a kép.

Karmacs egy nyolcszáz lelkes kis falu Zalában, a termálfürdőjéről híres Kehidakustány mellett fekszik egy kőhajításnyira. Ennek a kis falunak a polgármester volt egy évig Papp László, aki nem tudja elképzelni a fiáról, hogy ő követte el a Teréz körúti robbantást. Ennél többet nem mondott a Borsnak, miután a TEK az ő karmacsi házát is átkutatta, de a terrorelhárítók nem kérdezték ki. A család tíz éve költözhetett az apró zalai faluba Pest megyéből, Taksonyból. A helyiek a 23 éves fiút nem túl gyakran látták, de a szomszédoknak összeállt a kép.

Az egyik szomszéd, Margit néni kéményét és házának zsindelytetejét valami eltalálta egy nyári este egy nagy robaj után. Többen rendszeresen hallottak lövéseket is a környéken, sőt valaki néha gyújtogatott is a vidéken, de a rendőrök nem találták meg.

Ma már arról pletykálnak Karmacson, hogy az apa bújtatta a fiát, akit szerdán fogott el a TEK. Egy helyi férfi szerint egy apa ösztönösen felismeri a fiát, ha csak az arca egy részletét is látja.

Újabb részletek a nyomozásról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top