Aktuális

Teréz körúti robbantás: felismerték a merénylőt?

Van egy ember az országban, aki felismerni vélte a Teréz körúti robbantót. A hírt egy bűnügyi portál szellőztette meg.

Állítólag egy volt fegyvercsempész felismerte a Teréz körúti robbantás elkövetőjét, és az információval nem a rendőrséget kereste meg, lemondva ezzel a nettó 10 millió forintos vérdíjról, hanem a privatkopo.hu bűnügyi portált. Az informátor szerint egy szerb állampolgár robbanthatott a Teréz körúton szeptemberben, akit tizennégy éve még a rendőrség egyik fedett nyomozója mutatott be neki.

Teréz körúti robbantás: felismerték a merénylőt?

Kifejti, hogy a kétezres évek elején információkat adott át a rendőrségnek, akik emiatt hagyták pénzt keresni. Egyszer egy nyomozó megkérte, hogy mutassa be egyik ismerősét egy szerb fegyverkereskedőnek, és a nyomozó ismerőse volt az, akiben most felismerni vélte a Teréz körúti robbantót. Az állítólag szerb állampolgár remekül beszél magyarul, kicsit ízesen ejti a szavakat, és 14 éve volt nagyjából 25-30 éves. “Kölyökképe volt és acélkék szeme” – állítja a névtelenséget kérő informátor, aki tíz év után véletlenül összefutott a kölyökképűvel egy budapesti bevásárlóközpontban is.

A jó útra tért bűnöző azért nem a rendőrséghez fordult, mert korábban mindig csak átverték, és bár jogilag korábbi tettei elévültek, nem szeretné magát pár nap múlva a bulvármagazinok címlapján látni.

Olvass még a Teréz körúti robbantásról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top