Aktuális

Elfogták Zsuzsát, akit nem is úgy hívnak

Elfogták azt a lopással gyanúsított nőt, aki társkereső hirdetésre jelentkezett, találkozott is egy férfival, de szerelem helyett inkább meglopta.

K. Lászlóné hetvenéves és kimondottan keresi a kalandot. Így fordulhatott elő, hogy szeptember végén elutazott Tassra, egy olyan férfihoz, akivel egy újság társkereső rovatán keresztül ismerkedett meg.

Álnéven, Zsuzsaként mutatkozott be, ám a házigazdának be kellett mennie a fürdőszobába. Az eddig adatok szerint az ál-Zsuzsa viszont úgy döntött, távozik, de magával viszi a férfi mobiltelefonját, bankkártyáját, lakáskulcsát, arany ékszereit, valamint több mint 50 ezer forint készpénzt. A lopás után a feltételezett elkövető a lakóház kiskapuját bezárta maga után, hogy a sértett ne tudja követni.

A police.hu híre szerint a rendőrök egy felhívást tettek közzé, amelyben az álnéven bemutatkozó nőt keresték, végül csütörtökön Budapesten csaptak le a kunszentmiklósi nyomozók K. Lászlónéra, akit – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgattak ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top