Aktuális

Gazdit keres a metróperon alól kimentett kismacska

Az Örs vezér téri metrómegállóban a tűzoltók segítségével kiszabadított kismacska, melyet az Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai stílusosan Metrónak neveztek el, szerető gazdiját keresi. Na, ki szeretné hazavinni?

Kedden délelőtt az Állatvédelmi Járőrszolgálat és a tűzoltók segítségével mentették ki a metró peronja alá szorult kismacskát az Örs vezér téri végállomáson. Az állatvédők keresik a cica szerető gazdáját. Facebook-oldalukon nemcsak a mentés közben készült megható fotókat posztolták, hanem ezt az üzenetet is.

“Metró vagyok az Örs vezér téri metróállomáson peron alá szorultam, és a tűzoltók segítségével sikerült engem kiszabadítani. 10 hetes kislány vagyok, egészséges csak nagyon sovány, kitettek és féltem, beszorultam, nagyon megijedtem de megmentettek 🙂 Azt mondták ígérik, soha többet nem történik velem ilyen, ezért csak és kizárólag lakásba fogadhat örökbe az új családom. Mondtak még szerződést meg ivartalanítást, de nem tudom, ezek mit jelentenek…. Ha valaki engem szeretne, ígérem sok örömet fogok okozni és dorombolok is ám. Jelentkezz értem álomgazdi a 06-70-636-6230-as számon.”

Ugye, lehetetlen egy ilyen cuki kismacska kérésének ellenállni…

És íme a metró peronja alól kimentett gyönyörű kismacskáról készített fotók közül néhány

Munkában a tűzoltók
Munkában a tűzoltók
A peron alá szorult a kismacska
A peron alá szorult a kismacska
Szerető gazdáját keresi Metró
Szerető gazdáját keresi Metró

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top