Aktuális

Hamarosan TisztaShow! (X)

Fontos számodra a tisztaság? Érdekelnek az újdonságok, a legújabb gépek, eszközök, amikkel akár otthon is gyerekjáték lesz a takarítás? Akkor ott a helyed a TisztaShow-n, október 21-22-én a HUNGEXPO B pavilonban!

Mi is az a TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár? Egy kétnapos rendezvény, ahol minden a takarítás és a tisztaság körül forog. Közel 4000 négyzetméteren 40 kiállító standján minden megtalálható, ami a 21. században a takarítással kapcsolatban fellelhető: a legkorszerűbb gépek, eszközök, kezelőszerek, és a szolgáltató szakemberek, akik profin válaszolnak minden kérdésedre, amire eddig nem találtad meg a választ. Október 22-én, szombaton, elsősorban a családoknak szánt programokra kerül sor.

Hamarosan TisztaShow! (X)

Vannak otthon nehezen tisztítható felületek? Nézd meg a Technológiai Bemutatótéren, hogyan, mivel takarítanak a profik! Kérdezz bátran, keresd meg a számodra legjobb megoldást!
Épp porszívót vásárolnál? Vajon milyen készülék válna be az otthonodban? A legnagyobb szívóerejű, a kicsi, gördülékeny, az extra csendes? Most kipróbálhatod a különböző modelleket, összehasonlíthatod őket, hogy megtaláld a leginkább tetszőt. A kedvenc porszívóm versenyen még szavazhatsz is a kiválasztott eszközre!

Tudod, miben takarítanak a profik? Miért fontos a formaruha kialakítása, szabása, anyaga? A Formaruha Show-n nem csupán megnézheted a különböző ruhákat, de szavazhatsz is a legpraktikusabb darabra! Hidd el, az otthonka és a fejkendő már rég a múlté!
Van gyermeked? Akkor hozd el őt is, mivel a legkisebbeket érdekes gyerekprogramokkal várjuk! Megismerkedhetnek Forgó Morgóval, felülhetnek egy locsolókocsira vagy kukásautóra, vagy részt vehetnek a MATISZ 7próbán.

És mit csináljon Apa mindeközben? Ha már végignézte az összes gépet, akkor irány a Gablini standja, ahol a környezettudatosság és a környezetvédelem jegyében elektromos autók tesztvezetésére nyílik mód. Szóval egy családtag sem fog unatkozni.

Találkozzunk a TisztaShow-n!

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top