Aktuális

Mikor döntsünk az idősotthon mellett? (x)

Várod a téli hónapokat, mert a hóesésről a síszezon és a hatalmas családi karácsonyok mesés illata jut eszedbe? Sok idős számára azonban a tél és a rossz közlekedési viszonyok a bezártságot, kiszolgáltatottságot és a magányt jelentik.
Mikor döntsünk az idősotthon mellett? (x)

Ilyenkor mind az idősek, mind a hozzátartozók gyakrabban gondolnak arra, hogyan tudnák megoldani az időskor adta kihívásokat.

Tudjuk, hogy számos olyan élethelyzet adódik, amikor az idősotthonba való költözés jelenti a legideálisabb megoldást. Bármelyik okból is választjuk az idősotthont, az Olajág Otthonok egyikében mindenki megtalálhatja a számára legjobb megoldást.

Sokan azért keresnek otthont, mert idős éveikben is szeretnék a függetlenségüket megőrizni, ugyanakkor biztonságra, nyugalomra vágynak a mindennapi gondok terhe nélkül. Többen a magány miatt vágynak közösségre. Néhányan párjukkal együtt gondolják úgy, hogy igazán tartalmas nyugdíjas éveket szeretnének, melyben egy intézmény számos programlehetőséggel tudja támogatni őket.

Mikor döntsünk az idősotthon mellett? (x)

Az otthonok elfogadottsága egyre magasabb, és ez az időskori életforma valóban egyre népszerűbb. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy egy idősotthon ma már sok esetben leginkább a szállodai ellátáshoz hasonlít, magas szintű kiszolgálással.

A munkatársak szakértelmének köszönhetően az önálló életvitelt folytató házaspárok, a társaságot kereső egyedül élők, az önálló életvitelben akadályozott idősek és a demenciával élők is biztonságos otthonra találnak.

Már az első kapcsolatfelvételnél megkérdezik az érdeklődőt, mi a számára a legfontosabb érték, amit az új otthona kapcsán vár, és javaslatot tesznek az intézmény és az ellátási forma kapcsán.

Mikor döntsünk az idősotthon mellett? (x)

“Arra kérjük az érdeklődőket, jöjjenek el, nézzenek körül személyesen is nálunk. Győződjenek meg saját szemükkel, milyen élet vár rájuk otthonainkban” – invitál mindenkit dr. Szirmai Viktor főigazgató. A jelentkezéseket a 06 1 510 00 10-es telefonszámon várják. További információ a www.olajagotthonok.hu honlapon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top