Aktuális

Fejszével követelte a nyugdíját az asszony

Nem épp a hagyományos módon próbált hozzájutni a nyugdíjához egy tóalmási asszony.

Egy tóalmási asszony 2016 márciusában bement a helyi postára, és a korábbi hónapokra esedékes, de fel vett nyugdíjának kifizetését követelte. A pénztáros elmagyarázta neki, hogy azt az összeget már nem tudja kifizetni, mert az már nincs a postán. Az aktuális, március havi nyugdíjat viszont kifizette neki.

Az asszony ekkor hangoskodva távozott, ám kis idő elteltével visszament a postára, egy fejszével a kezében. Újra követelni kezdte a korábban fel nem vett nyugdíja kifizetését és hogy szavainak kellő nyomatékot adjon, a fejszével a pénztár üvegfalára és pultjára csapott. Ekkor egy várakozó ügyfél kivette a fejszét az asszony kezéből, és kizavarta őt a postáról.

A Nagykátai Járási Ügyészség önbíráskodás bűntettével, felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével és más bűncselekményekkel vádolja a nőt, akivel szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozták.

ugyeszseg.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top