Aktuális

Durva! Osztálytársa bugyijába nyulkált a 8 éves fiú

Hová jut ez a világ, ha már a 8 évesek is szexuálisan zaklatják egymást? Az egyik gödöllői általános iskolában durva zaklatás érte a harmadikos kislányokat osztálytársuk részéről. Egyikőjüket hárman teperték a földre, lehúzták a bugyiját és a nemi szervébe nyúltak. Döbbenetes.

A szülők tanácstalanok, amellett, hogy a felháborodás óriási a gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskolában. Az egyik harmadikos fiú ugyanis rendszeresen alázza osztálytársait, a lányokat pedig zaklatja az iskolában.

A 8 éves kisfiú, akit nevezzük csak Sanyikának, szeptember 29-én négy kislány előtt letolt nadrággal mutogatta magát. Erre talán még azt mondhatjuk, éretlen gyerekek esetében előfordul. Aztán ebéd után már ennél is továbbment, a lányokat kergette az udvaron, ágyékát a popsijukhoz dörzsölte. Három másik osztálytárssal együtt az egyik kislányt leteperték, lefogták, majd lehúzták róla a nadrágját és a bugyiját. Sanyika kétszer belenyúlt a zokogó kislány nemi szervébe, majd nevetve otthagyta a földön. Mindez abban a levélben olvasható, amelyet a felháborodott szülők a tankerületnek küldtek. A levél egy tíz nappal korábbi esetet is említ, Sanyika akkor az uszodai öltözőben egyik osztálytársa fenekébe tette a nemi szervét.

Az iskolában rendkívüli szülői értekezletet hívtak össze. A megbeszélésen részt vettek Sanyika szülei is, akik végig rezzenéstelen arccal, csendben lapítottak. Az igazgatónő a szülőktől kérdezte, mégis mit várnak tőle? A szülők pedig nem értik, miért védenek egy gyereket 29 másikkal szemben. Az egyik anyuka szerint rendőrségi eljárást kellett volna indítani annak ellenére, hogy a tettesek gyerekek, de mégiscsak súlyos szexuális zaklatás gyanúja merült fel.

A Bors megkereste a gödöllői általános iskolát. Az igazgatónő az esetet ugyan nem tagadta, de határozott hangon közölte, nem kíván nyilatkozni. “Nem a média dolga, hogy ilyen ügyek után nyomozgasson, én védem a gyerekek jogait” – mondta feldúltan, majd bontotta a vonalat.

A lap négy szülővel is beszélt, akik egyetértettek abban, az iskola tett ugyan lépéseket, de valódi megoldást nem keresett. Az igazgatónő jelezte a történteket az iskolarendőrnek, az iskolavédőnőnek, a hat közvetlenül érintett gyermekkel jelenleg pszichológus foglalkozik. A zaklató kisfiút másik osztályba helyezték, amellyel a szülők persze nem értenek egyet. Szerintük a zaklatás szünetben vagy az órák után bármikor megismétlődhet.

A hétvégén Sanyika édesanyja és édesapja az érintett osztály szülői Facebook-csoportjában megszólaltak. Hosszas nyilatkozatban utasították vissza a vádakat, szerintük gusztustalan, gyűlöletkeltő támadás áldozatai. “Nyolcéves, igen aktív, érdeklődő, okos fiúcska, szeret feltűnni, viccesnek mutatni magát, ahogy kortársai. A fiam nem tudja, mit jelent ez a játék, megmutatták, mit kell csinálnia, megtette, mert játéknak gondolta” – írták a Facebook oldalra.

Durva! Osztálytársa bugyijában nyúlkált a 8 éves fiú

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top