Aktuális

Clinton Vs. Trump – a legjobb mémek, videók

Túl vagyunk az amerikai elnökjelöltek második vitáján, és sorra kerülnek fel a netre a legújabb mémek. Az FBI Clinton elleni vizsgálata, és Trump szexista, ocsmánya beszólása megihlette a net népét.

Ha komolyan is beszélni akarunk az elnökválasztásról, akkor a két legfontosabb esemény az elmúlt napokban:

  • Trump netre kiszivárgott videója, amelyben ocsmány stílusban közölte, hogy tulajdonosként és rendezőként joga van bemenni a szépségverseny öltözőibe, és ott mindent “alaposan leellenőrizni”, illetve ha fel akar szedni egy nőt, akkor csak nekiáll csókolgatni és a nemi szervét fogdosni. És továbbra is téma, hogy Trump jó ideig elfelejtett adót fizetni. Upsz.
  • Clinton sokkal felkészültebben érkezett a második vitára, de ő sem tudta kikerülni – pedig nagyon szeretné –, hogy ismét beszéljenek az FBI vizsgálatáról és a hirtelen elpárolgó több ezer titokzatos emailről.

Hát ez a két ember próbálja megkaparintani az emberek szavazatát. Valamelyik biztosan az Egyesült Államok következő elnöke lesz. Hogy ezen sokan nevetnek, és viccet csinálnak belőle, azon azért annyira nem kell meglepődni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top