Aktuális

Hullát loptak sílécek helyett a lúzer tolvajok

Filmbe illő történetet egy négytagú családról, akik elindulnak nyaralni autóval, ám útközben meghal a nagymama, aki még holtában is bajba keveredik.

Lelopták a tetőcsomagtartót egy lipecki család autójáról, amiben a halott nagymamát szállították éppen a haza a halottasházból. A nagyi még a családdal együtt, élve indult el Szocsiba nyaralni, ám útközben elhunyt. A család nem szakította meg az útját, a nagymama holttestét beadták megőrzésre a tengerparti város halottasházába. Itt a nyaralás végén kaptak egy halottszállítási engedélyt, illetve egy halottszállításra kialakított tetőcsomagtartót, majd hazaindultak, hogy megadják a végtisztességet a nagymamának.

Lipeck és Szocsi közt az út több mint 1200 kilométer, így Rosztovnál megálltak éjszakára egy kempingben. Reggel vették csak észre, hogy a tetőcsomagtartónak és így a nagymamának is hűlt helye. A rendőrség eddig sem a tolvajokat, sem a tetőcsomagtartót, sem a nagymamát nem találta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top