nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Hatalmas, rég várt változás a Google Mapsen

Hatalmas, rég várt változás a Google Mapsen

Végre valahára elkészült a vasúti menetrend-tervező. Ezentúl a Google térképein is megkeresheted és láthatod a vonatok útvonalát. Valóban hiánypótló fejlesztés, melyet kedden jelentett be a legnépszerűbb kereső magyarországi képviselője.
MTI/NLCafé
f Ajánlom

A MÁV-Start és a Győr–Sopron–Ebenfurt Vasút belföldi menetrendje is bekerült a Google Térkép online útvonaltervező rendszerébe.

A Google 2007 óta szolgáltat tömegközlekedési adatokat, a Google Térkép funkció 64 ország 20 ezer városában, több mint 3 millió állomás közlekedési információit tartalmazza. Magyarországon a budapesti, miskolci, debreceni és pécsi helyi tömegközlekedés adatait érhetik el a felhasználók.

A magyarok mellett egyre több külföldi is igénybe veszi a MÁV és a GYSEV szerelvényeit, éppen ezért is rendkívül fontos, hogy a menetrendeket a Google rendszerén keresztül is elérhessék.

A MÁV-Start is folyamatosan fejleszti az utastájékoztatást és a jegyértékesítési rendszert. A Google Térkép utazástervezője a megadott úti cél optimális elérhetőségét mutatja, de egyetlen kattintással a jegyvásárlás is elérhető.

Elérhető a vasúti menetrend a Google Térképeken

Megosztás Facebookon