Aktuális

Lerázta az üldöző rendőröket a 74 éves nyugdíjas

Még az útzárat is áttörte autójával az a német bácsi, aki a rendőrök elől menekült, helyenként 150 km/h-val.

Hivatalos személy elleni erőszak miatt állítják bíróság elé azt a 74 éves német bácsit, aki nem akart megállni egy rendőri igazoltatásnál autójával, mert már 2013-ban véglegesen eltiltották a vezetéstől. Az idős német egy himesházai igazoltatásba futott bele januárban, de a rendőröket meglátva inkább a gázba taposott. A rendőrök szirénázva a nyomába eredtek, ám nem sikerült utolérniük a helyenként 140-150 km/h-val is száguldozó öreget, így rádión kértek segítséget az ámokfutó megállításához.

A hívásra több egység is bekapcsolódott a hajszába, egyikük a járőrautóval keresztbe állt az útesten, majd karjelzéssel megpróbálta megállítani a száguldó gépkocsit. A német persze nem állt meg, az útpadkára hajtott és kikerülte a rendőrautót. A járőrnek el kellett ugrania a kocsi elől, aminek a visszapillantó tükre súrolt a rendőr kezét.

A férfi a kitörés után hazahajtott, átült egy másik autóba és tovább folytatta az üldözősdit a rendőrökkel. Végül a lakásán fogták el a 74 éves németet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top