Aktuális

Csalással nem érte be, lopott is a nénitől István

Felesége alsóneműjébe dugta el a lopott pénzt a csaló tolvaj.

A 34 éves G. István szeptember 29-én délelőtt megjelent egy Budapest XXI., Damjanich utcai háznál, ahol megállapodott az ott lakó 77 éves nővel a vízelvezető csatornák cseréjéről. A néni több százezer forintot adott át előre a munkáért a férfinak, aki azonban ennyivel nem érte be.  Kifigyelte, hogy az idős asszony hol tartja a pénzét, majd elterelve a figyelmét, további egymillió forintot lopott el tőle.

A csepeli nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit október 7-én XIX., Árpád utcai otthonában elfogtak. A férfi feleségének alsóruházatában ekkor több mint 1,5 millió forintot, 1000 eurót, valamint három zálogjegyet is találtak.

A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Vele szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top