Aktuális

Te benne vagy a saját életedben?

Nő vagyok, anya vagyok, társ vagyok, dolgozó vagyok, jó barát vagyok, soroljam még? Annyi minden vagyok, hogy írhatnám végestelen végig. És nem csak én, te is. Mindannyian tucatnyi dolog vagyunk nap mint nap egymás után, sőt egyszerre. Ezt nagyon nehéz lekövetni, tudatosan megélni és élvezni. Mit tegyünk?
Te benne vagy a saját életedben?

Kisgyerekes anyaként az ember általában évekig automata üzemmódban működik. Csinálja a napi rutint, amitől a gyerkőcnek majd remélhetőleg remek alvókája és kiegyensúlyozott étvágya lesz. Vagy nem. De legalább van egy fogódzó, amibe lehet kapaszkodni, ha már nagyon rövid az a bizonyos, képzeletbeli cérna. Szóval napi rutin, automatapilóta, jön napra nap, évre év. Aztán a gyerkőc ovis vagy kisiskolás lesz és jó esetben eddigre már rájössz, hogy ja, elfelejtettem élni. Ki is vagyok, mit is akarok? Mi van?

Ilyenkor kell változtatni. Hátralépni, megnézni kicsit magunkat kívülről és megnyomni az újratervezés gombot. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Ha nem akarsz, nem kell banki pénztárosból átvedlened avantgárd festőnővé, hogy megvalósítsd magad. Egyszerűen csak vedd vissza a robotpilótától az irányítást. Tervezd meg, mit szeretnél az elkövetkező egy, öt és tíz évben. Mik a céljaid, lehetőségeid, mik tesznek boldoggá.

D. Tóth Kriszta mint édesanya, író, főszerkesztő és jótékonysági nagykövet szintén nap mint nap szembesül a sok szereppel járó időhiánnyal.

Te benne vagy a saját életedben?

Én törekszem rá, hogy a lehető legjobban automatizáljam azokat a dolgokat, amik kivesznek az életből. Ilyen például a háztartás. Számos területen tudok időt és energiát spórolni. És nem kell itt nagy dolgokra gondolni. Egyszerűen kihasználom azokat a modern megoldásokat, amik arra hivatottak, hogy könnyebbé tegyék az életem. Hogy legyen időm magamra, a családra, barátokra. Hogy csak egy konkrét példát említsek: mondjuk a mosásnál. Én kizárólag a Persilt használom. Egyrészt, mert a családunkban mindenkinek bevált, másrészt, mert megbízható, minőségi és folyamatosan fejlesztik.

A Persil Duo-caps és Power Mix kapszulás mosószer termékcsalád tagjai például a megszokottnál nagyobb koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagokat. A kapszula forma praktikus, könnyen tárolható és kezelhető, nem ömlik, szóródik szét és teljesen egyértelmű az adagolása. Használata gyors és egyszerű, így több időd marad valami sokkal fontosabbra. Rád!

További információk!

Te benne vagy a saját életedben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top