Aktuális

A mosó nők tényleg korán halnak?

Ne haragudj, de muszáj volt kölcsönvennem ezt a gondolatot József Attilától. Tudom, a mosónő egy szó, bár esetünkben ez most egy jelzős szerkezet, szóval nem. De most nem verselemzésről fogunk beszélni, és nem is történelmi mélységekben szeretnék megmerítkezni. Sokkal inkább az a célom, hogy felhívjam a figyelmet valamire. Vagy inkább valakire: rád.
A mosó nők tényleg korán halnak?

Az embernek, ha családot alapít és gyermeket vállal, feje tetejére áll az élete. Megjelenik a nagybetűs háztartásvezetés: mosás, főzés, takarítás és végül, de nem utolsó sorban a gyerekek testi, lelki táplálása. A jól működő családban a háztartás közös ló, aminek, ha minden jól megy ritkán túrós a háta. Mindenki belead és kivesz belőle jót rosszat egyaránt.

Ha ilyen jól működő családod van, szerencsés vagy, mert a megosztott háztartási munkával több idő marad a kezedben. Ha viszont kevéssé vagy egyáltalán nem működik nálatok a háztartási adok kapok: vagyis mindig te adsz a többiek meg a kapásban vérprofik, akkor ideje változtatni. Különben végképp kimerülsz.

D. Tóth Krisztáéknál a háztartási teendőkben mindenki részt vesz, aminek nem csak Kriszta örül.

Mi a kezdetektől közösen felelünk a férjemmel a háztartási teendőkért, ez sosem volt kérdés. Amikor a lányunk nagyobbacska lett, őt is bevontuk olyan dolgokba, amiket már ügyesen, sikerélménnyel meg tudott csinálni. Mindenkinek megvan a maga kis feladata és, bármikor könnyen mozgósítható a család, ha egy izgalmasabb recept megvalósításáról van szó vagy, ha épp ki kell teregetni, de én még nem értem egy cikk szerkesztésének végére.

A másik, amivel kurtítani tudod a háztartás időrabló kedvét, az a modern technológia. Robotporszívó, előre programozható mosógép, szárítógép, mosogatógép és persze a 21. századi minőségű mosószerek. Ez utóbbiak, amik szinte bárki számára elérhetőek. Lássuk, miért jók!

A Persilt a német Henkel kutatói folyamatosan fejlesztik a kor lehetőségeinek és igényeinek megfelelően. A kapszulás kiszerelésű Persil Duo-caps és Persil Power Mix koncentráltabban tartalmazzák a hatóanyagot, ragyogó tisztaságot biztosítanak, emellett védik a ruhák anyagát és a környezetet. A Persil termékek megbízható, modern társak a háztartásban, segítenek abban, hogy napjaink mosó női teljesebb és boldogabb életet élhessenek.

További információk!

A mosó nők tényleg korán halnak?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top